"Він буде гратися": радник Зеленського пояснив, чому проти його зустрічі з Путіним віч-на віч
Категорія
Політика
Дата публікації

"Він буде гратися": радник Зеленського пояснив, чому проти його зустрічі з Путіним віч-на віч

"Він буде гратися": радник Зеленського пояснив, чому проти його зустрічі з Путіним віч-на віч
Джерело:  online.ua

Радник з безпеки та оборони в команді Володимира Зеленського Іван Апаршин заявив, що не радить новообраному президенту вести прямі переговори з президентом Росії Володимиром Путіним, а також намагатися домовитися про щось з проросійськими окупантами на Донбасі.

Своєю думкою він поділився в ефірі українського телеканалу, передає ONLINE.UA.

Апаршин вважає, що будь-які переговори з Путіним слід вести лише з представниками "потужни країн, з якими він не зможе гратися".

"Я б не радив президенту України зустрічатися сьогодні у такому форматі (віч-на-віч - ред.). Я не вірю, що потім Путін буде щось нам гарантувати. Я не вірю йому", - пояснив Апаршин, зазначивши, що такі переговори були б безперспективними. - Я б ніколи не сів за стіл переговорів один-на-один з Путіним. Це програшний варіант".

Окрім того, радник Зеленського наголосив, що ніколи не підтримає позицію, якщо хтось порадить новообраному президенту вести перемовини з бойовиками окупованих районів Донецької і Луганської областей.

"Я ніколи цього не підтримаю. Я в принципі не допускаю того, що Україна може розмовляти з цими людьми", - заявив Апаршин.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше кум Путіна Віктор  Медведчук заявив, що вивести його з переговорного процесу по Донбасу неможливо.  Такою була його реакція на намір Володимира Зеленського виключити політика з числа учасників переговорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?