Усунути мене неможливо: кум Путіна звернувся до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Усунути мене неможливо: кум Путіна звернувся до Зеленського

Усунути мене неможливо: кум Путіна звернувся до Зеленського
Джерело:  online.ua

Глава політради партії "Опозиційна платформа – За життя", кум президента Росії Віктор Медведчук заявив, що вивести його з переговорного процесу по Донбасу неможливо. Такою була його реакція на намір кандидата в президенти Володимира Зеленського виключити політика з числа учасників переговорів, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"До відома штабних сценаристів Зеленського: Петро Порошенко ніколи не призначав Віктора Медведчука на роль "парламентера" з РФ. Я займався переговорами між Україною і Росією виключно на прохання президента України і робив це в інтересах країни, а не її президента. Тому вивести мене з "переговорного процесу" апріорі неможливо", - заявив Медведчук.

Кум очільника Кремля додав, що з травня 2018 року не брав участі в засіданнях гуманітарної підгрупи у Мінську, "оскільки знав, що чинна влада (України – ред.) не збирається виконувати раніше досягнуті домовленості і займатися звільненням українських громадян".

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше Медведчук заявив, що бойовики на окупованих територіях Донеччини та Луганщини згодні з його "планом" щодо "встановлення миру".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?