Адвокат Трампа зважився на резонансне зізнання щодо України
Категорія
Світ
Дата публікації

Адвокат Трампа зважився на резонансне зізнання щодо України

Адвокат Трампа зважився на резонансне зізнання щодо України
Джерело:  online.ua

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані зізнався, що зустрічався з українським прокурором Костянтином Куликом для обговорення звинувачення проти Хантера Байдена. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Reuters".

Згідно з даними видання, рішення звільнити Кулика вже прийнято. Як причина вказується те, що він не з'явився на іспит, який всім співробітникам Генеральної прокуратури було наказано скласти, щоб зберегти свої робочі місця під час чистки в прокуратурі.

"Рішення змістити когось, хто зіграв важливу роль в зусиллях Джуліані з пошуку компрометуючої інформації про Байденів, було прийнято, коли Україна намагалася уникнути залучення в партизанську боротьбу у Вашингтоні", - пише ЗМІ.

Як відомо, противники президента США з Демократичної партії почали процедуру імпічменту, стверджуючи, що Трамп зловжив своєю владою, змушуючи Україну провести розслідування у справі Байденів, щоб завдати шкоди колишньому віце-президенту, котрий лідирує серед кандидатів, які кинуть йому виклик на виборах 2020 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент США Дональд Трамп на тлі скандалу, що виник через його розмову з президентом України Володимиром Зеленським,  опублікував інтригуюче відео. Цей ролик він присвятив своїй передвиборчій кампанії, але в ньому майже все пов’язано з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?