Аеропорт в Одесі зупинив усі рейси: що потрібно знати
Категорія
Події
Дата публікації

Аеропорт в Одесі зупинив усі рейси: що потрібно знати

Аеропорт в Одесі зупинив усі рейси: що потрібно знати
Джерело:  online.ua

Керівництво міжнародного аеропорту Одеси вирішило тимчасово зупинити підготовку до рейсів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво установи у Facebook.

Обслуговування призупинено до 18:00 у п'ятницю, 22 листопада. Причиною стала аварія іноземного літака на злітно-посадковій смузі.

"Наразі служби аеропорту здійснюють необхідні заходи з евакуації пошкодженого літака зі смуги. В Одесу прямують інженери авіакомпанії зі спеціальним обладнанням для транспортування повітряного судна", - пояснили в адміністрації.

Нагадаємо, 21 листопада рейс TK 467 компанії Turkish Airlines летів до Одеси зі Стамбула. Під час посадки в нього зламалася передня стійка шасі. Жодна людина не постраждала.

За інформацією аеропорту, причина аварії - потужний боковий вітер у 17 метрів на секунду. Літак виїхав зі смуги після приземлення, що й спровокувало поломку.

Як повідомляв ONLINE.UA, пілот авіакомпанії Wizzair здивував пасажирів рейсу, що прямував до Києва з Лондона. Після здійснення посадки той оголосив, що вітає людей з прибуттям до Москви. Присутні на борту здивувалися, але одразу почули вибачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?