Пілот випадково посадив пасажирський літак у Москві замість Києва - кумедне відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Пілот випадково посадив пасажирський літак у Москві замість Києва - кумедне відео

Пілот випадково посадив пасажирський літак у Москві замість Києва - кумедне відео
Джерело:  online.ua

Пілот авіакомпанії Wizzair, який приземлив літак у Києві, привітав пасажирів з прибуттям до Москви. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на курйозне відео, оприлюднене на YouTube.

Ролик опублікував канал Topfelya. За поясненням користувача, на ньому - авіарейс з Лондона до Києва.
Паралельно у британській столиці стартували два літаки: до Києва та до Москви. Знайомі цього користувача ледь не переплутали напрямок. Дорогою вони заснули, а прокинулися напередодні посадки.

У той самий час пілот, зупинивши лайнер в аеропорту, говорить: "Пані та панове, Wizzair вітає вас з прибуттям у Москву". На тлі його оголошення пасажири починають сміятися. Екіпаж наступної ж миті попросив вибачення та виправився на Київ.

"Деякі пасажири, зокрема й мої друзі, були у шоку протягом пари секунд. Вони були впевнені, що сіли не на той літак та опинилися не у тому місті", - пояснив автор.

Представники авіакомпанії пояснили інцидент помилкою, що пов'язана з одночасним стартом іншого рейса до РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на пасажирському літаку, який прямував до Єгипту з України, ледь не сталася трагедія. На борту рейса, яким летіли 189 українців, спалахнуло полум'я. Екіпаж оперативно поборов пожежу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?