У аеропорту Єгипту загорівся літак з українськими туристами: нові подробиці і моторошне відео
Категорія
Події
Дата публікації

У аеропорту Єгипту загорівся літак з українськими туристами: нові подробиці і моторошне відео

У аеропорту Єгипту загорівся літак з українськими туристами: нові подробиці і моторошне відео
Джерело:  online.ua

В ніч з 9 на 10 листопада в єгипетському аеропорту Шарм-ель-Шейх сталася страшна НП з літаком, на борту якого летіли 189 українських туристів. Повітряний засіб загорівся при посадці. На щастя, катастрофи вдалося уникнути - служби аеропорту оперативно вирішили проблему і загасили загоряння. Відео палаючого літака з українцями з'явилося в мережі, передає ONLINE.UA.

Відомо, що авіарейс Запоріжжя - Шарм-ель-Шейх (SQP7153) виконувала авіакомпанія SkyUp. У момент інциденту на борту літака знаходилося 189 пасажирів і 7 членів екіпажу. В результаті пожежі ніхто з пасажирів не постраждав.

У Міністрества авіації Єгипту уточнили, що після приземлення борту в результаті витоку масла з гідравлічної системи загорілася шина шасі лайнера, який прилетів із Запоріжжя. Пасажири літака, що загорівся, розповіли в соцмережах, що літак, який виконував рейс # 7153, вилетів із Запоріжжя о 00:43. За їх словами, посадка пройшла м'яко, але з лівого боку було чути гул. Після чого, в ілюмінаторі з'явився дим і заграва від вогню.

Представники компанії SkyUp підтвердили інформацію про пожежу на борту літака і запевнили, що посадка лайнера відбулася в штатному режимі. Для безпеки пасажирів авіакомпанія вирішила замінити гальмо і основне колесо повітряного судна.

Додамо, що НП на борту літака з українцями викликала затримку наступних рейсів і взагалі зміни в розкладі прильотів і вильотів в аеропорту Шарм-ель-Шейха.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що більшість пасажирів літака Sukhoi Superjet-100, що розбився в травні під час посадки в московському аеропорту Шереметьєво, загинули від диму і вогню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?