Акела промахнувся: скандальна стаття Пінчука отримала нову оцінку в США
Категорія
Політика
Дата публікації

Акела промахнувся: скандальна стаття Пінчука отримала нову оцінку в США

Акела промахнувся: скандальна стаття Пінчука отримала нову оцінку в США

Скандальна стаття українського олігарха Віктора Пинчука, яку опублікував впливовий американський журнал The Wall Street Journal

, була спробою упіймати момент і поліпшити своє положення в бізнесі.


Таку думку висловив посол України в США Валерій Чалий, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


"Мене запитують: яке твоє ставлення до статті Віктора Пінчука в WSJ. Чесно кажучи, не бачу необхідності реагувати. Спроба вловити коньюктурно момент і бізнес - as usual (як завжди – Ред.)", — зазначив дипломат.


На його думку, "це той випадок, коли "Акела промахнувся".


Читайте також: Гучну заяву Пінчука щодо Донбасу та Криму висміяли кумедною фотожабою

"Я взагалі б хотів побачити в американських ЗМІ думку наших хлопців з передової, або, принаймні, тих, хто там побував. Що прикро – ми тут у США намагаємося протидіяти російським інформаційним атакам, а з України їм підіграють", — зазначив Чалий.


Також він додав, що в такій ситуації "ніяких ресурсів не вистачить".


"Сподіваюся, у 2017-му наш великий бізнес нарешті почне вкладатися у власне виживання в Україні та підтримку наших партнерів, а не допомагати ворогам", — резюмував посол.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  відомий кримськотатарський активіст Айдер Муждабаєв у коментарі статті Пінчука зазначив, що вона показала — справи у президента Росії Володимира Путіна йдуть все гірше і гірше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?