Аксьонов заявив про будівництво "нестандартної" лінії оборони в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Аксьонов заявив про будівництво "нестандартної" лінії оборони в Криму

Аксьонов заявив про будівництво "нестандартної" лінії оборони в Криму
Джерело:  online.ua

Росіяни готуються "зустрічати" Збройні сили України в тимчасово окупованому Криму, тож розпочали будівництво оборонної лінії півострова.

Джерело: росЗМІ

Будівництво оборонної лінії в Криму

"Глава" тимчасово окупованого Криму Сергій Аксьонов розповів, що будівництво оборонної лінії в Криму йде за планом, окупанти діють "нестандартно".

Все за планом рухається. І, насправді, ми там діємо нестандартно. Тема така, що в публічному полі максимально розкрита бути не може, але можу сказати, що ми з урахуванням усього досвіду бойових дій діємо нестандартно, асиметрично, можна сказати, - зазначив Аксьонов.

За його словами, окупанти півострова "йдуть не просто за планами, які були сто років тому відпрацьовані". Поплічник Путіна також стверджує, що на будівництві об'єктів оборонної лінії працює багато людей.

Аксьонов традиційно повторив улюблені російським диктатором фрази, що "береженого Бог береже" і "хочеш миру – готуйся до війни", та додав, що "всі рішення лідера (Путіна – ред.) будуть виконані".

Раніше так званий "глава" Криму повідомив, що на півострові почали проводити фортифікаційні роботи "для забезпечення безпеки жителів" і що це підтримав російський диктатор Путін.

Росіяни будують у Криму базу для ПВК "Вагнер"

У Криму, який тимчасово перебуває під контролем самопроголошеної влади, вирішили збудувати об’єкт для "вагнерівців".

За інформацією з відкритих джерел, Сергій Аксьонов вирішив збудувати в окупованому Криму нову базу для "вагнерівців" — для цієї "шляхетної" мети мають нібито виділити 500 га в одному з гірських районів півострова, — йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?