Аксьонов заявив про "НП" на Кримському мосту — опубліковані перші фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Аксьонов заявив про "НП" на Кримському мосту — опубліковані перші фото і відео

Аксьонов заявив про "НП" на Кримському мосту — опубліковані перші фото і відео
Джерело:  online.ua

Вночі 17 липня ватажок кримських окупантів Сергій Аксьонов офіційно підтвердив, що на Кримському мосту сталася "надзвичайна подія", у зв'язку з чим рух на ньому вирішили зупинити. Російські ТГ-канали пишуть, що на мосту "впав" проліт.

Джерело: Сергій Аксьонов, росЗМІ

На Кримському мосту впав проліт: перші фото

На Кримському мосту зупинено рух: сталася надзвичайна подія в районі 145-ої опори з боку Краснодарського краю. Працюють правоохоронні органи і всі відповідальні служби. Проговорив із міністром транспорту РФ Віталієм Геннадійовичем Савельєвим, вживаються заходи для відновлення ситуації. Підтримуємо зв'язок із колегами з Краснодарського краю, - пише Аксьонов.

Фото - telegram.org

Як стверджують адміністратори російських Телеграм-каналів, на Кримському мосту "впав" проліт, внаслідок чого загинули щонайменше 2 людини і ще одна постраждала.

Фото - telegram.org

Вони також публікують фотопідтвердження своїх слів.

Фото - telegram.org

ТГ-канал "Astra" з посиланням на місцевих жителів також підтверджує "падіння" прольоту на Кримському мосту.

Перед цим було чутно щонайменше два вибухи, – пише канал.

Ставленик Путіна в Криму уже закликав місцевих жителів утриматися від поїздок через міст та "в цілях безпеки обирати альтернативний сухопутний маршрут".

Фото - telegram.org

Що про НП на Кримському мосту говорить влада РФ

Що цікаво, з заявою з цього приводу вже виступило Міністерство транспорту РФ.

Представники російського відомства стверджують, що опори Кримського мосту не зруйновані, натомість пошкоджено начебто лише дорожнє полотно на прольотах мосту.

Фото - telegram.org

Мінтранс РФ не підтвердив інформацію про пошкодження опор Кримського мосту. Є пошкодження дорожнього полотна на прольотах споруди з боку Криму, - йдеться в офіційній заяві.

Окрім того, зазначається, що наразі триває обстеження стану мосту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?