Кремль знайшов ще один спосіб знищити ПВК Вагнер — відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль знайшов ще один спосіб знищити ПВК Вагнер — відео

Кремль знайшов ще один спосіб знищити ПВК Вагнер — відео
Джерело:  online.ua

Команда очільника Кремля Володимира Путіна наказала російським пропагандистам розпочати кампанію з дискредитації Групи "Вагнера". Так, в етері російського "Первого канала" почали стверджувати про неефективність "вагнерівців" порівняно з російськими солдатами.

Джерело: росЗМІ

У РФ стартувала кампанія з дискредитації Групи Вагнера

У своєму новому сюжеті кремлівські пропагандисти вирішили зробити порівняльну характеристику боїв за Маріуполь і за Бахмут.

Перше місто вони назвали "одним із найважливіших центрів української металургії", з якого "вісім років цілеспрямовано робили потужний укріпрайон з "Азовсталлю", що вважалася неприступною, і вкрай мотивованим батальйоном "Азов".

РосЗМІ стверджують, що Маріуполь вдалося взяти солдатам міноборони РФ і Росгвардії за 71 день.

Також вони згадують про битву за Бахмут, зазначаючи, що це, мовляв, "не найважливіше з точки зору фронту" місто з населенням 72 тисячі осіб.

Пропагандисти наголошують на тому, що Група "Вагнера" знищувала і захоплювала місто майже 8 місяців.

Що важливо розуміти, 21 травня, коли власник ПВК Євген Пригожин заявив про захоплення Бахмута, на цьому ж "Первом канале" раділи "події історичного масштабу".

За словами пропагандистів, вони "не хочуть применшити" дії окупантів, а лише пропонують "замислитися над міфом про потужність вагнерівців".

У РДК відповіли, що може статися з Пригожиним після його заколоту у Росії

Очільник штабу РДК Олександр "Фортуна" нагадує про те, що питання про кримінальну відповідальність Пригожина було затверджено у перші кілька годин після початку заколоту Групи "Вагнера".

Окрім того, як відомо, Путін назвав Пригожина зрадником і зробив це, звісно, публічно.

Але малося на увазі, що Пригожин зрадив особисто Путіна, а не зрадив батьківщину, народ і щось ще. Я думаю, що навряд чи буде якийсь судовий процес над паном Пригожиним. Швидше за все, він просто кудись зникне, та й годі. Ми особливо не побачимо його більше, і він, мабуть, також це розуміє, — озвучив свій прогноз Олександр "Фортуна".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?