Алек Болдуін розповів про хворобу Лайма
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Алек Болдуін розповів про хворобу Лайма

Алек Болдуін розповів про хворобу Лайма
Джерело:  People

Голлівудський актор Алек Болдуін повідомив, що переніс небезпечне захворювання - хворобу Лайма, що передається лісовими кліщами.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.

Таку заяву актор зробив під час промови на Bay Area Lyme Foundation.

За словами засновника фонду Лінди Джіампи, їй знадобилося багато років, щоб змусити Аліка – найбільшого мецената – прийти на гала-вечір.

"Варто мені обмовиться про присутність Алека, як того вечора ж квитки купили 350 чоловік"- сказала Лінда.

Читайте також: Знаменита співачка зізналася, що втратила через страшну хворобу

Актор розповів, що відчував симптоми хвороби протягом сімнадцяти років і ще до офіційної діагностики захворювання. Йому зробили щеплення і йому стало краще. Однак незабаром він був укушений знову, і хвороба повернулася з новою силою.

"У мене були класичні симптоми захворювання – темні плями на легенях, ознаки грипу, сильна пітливість Спершу мені здавалося, що я вмираю. У той час я розлучився з дружиною і жив сам. Я просто лежав і думав: "Зараз я помру в своєму ліжку від хвороби Лайма. Сподіваюся, пройде трохи часу, коли мене знайдуть" — розповів Алек.

Наразі Болдуін і його дружина Хіларія завжди ретельно перевіряють своїх дітей на наявність укусів кліщів.

"Я хочу, щоб мої діти сміливо каталися на конях і велосипедах, і щоб ми не витрачали час, розглядаючи їх шкіру під лупою, але це частина мого життя і доки я не можу нічого змінити" — сказав Алек.

Як повідомляв ONLINE.UA, найсексуальнішою жінкою 2017 року за версією Maxim стала донька голлівудського актора Стівена Болдуіна (брата Алека Болдуіна) – 20-річна модель Хейлі Болдуін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?