Знаменита співачка зізналася, що втратила через страшну хворобу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменита співачка зізналася, що втратила через страшну хворобу

Знаменита співачка зізналася, що втратила через страшну хворобу
Джерело:  The Times

Австралійська  співачка Кайлі Міноуг  зізналася, що через боротьбу з раком вона втратила радість материнства.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sunday Times Magazine.
Артистка в інтерв'ю британському виданню розповіла, як страшна хвороба вплинула на її мрії стати матір'ю.
"Коли ви хворі на рак, вам доводиться прийняти той факт, що, швидше за все, ви більше не зможете мати дітей. І, повірте, коли хтось говорить вам: "Ну, зараз є стільки можливостей стати матір'ю", вам хочеться кричати. Звичайно, це приголомшливо, що в сучасному світі є безліч можливостей. Це чудово! Але коли ви раптом втрачаєте ту саму природну можливість, яка здавалася чимось само собою зрозумілим, ви думаєте: "Так, як і раніше залишається багато можливостей, але...", - розговорилася співачка.
Читайте також: Співак, який переміг смертельну хворобу, випустив щасливий кліп: з'явилося відео
48-річна Кайлі стурбована тим, що не зможе подарувати майбутньому чоловікові, 29-річному британському акторові Джошуа Сассу, дитину.


Кайлі Міноуг і Джошуа Сасс
"Думаю, у кожної жінки є образ її майбутньої дитини, кожна думає: "Цікаво, як вона буде виглядати? Це буде хлопчик чи дівчинка? Чим вона буде схожа на мене?". Але у мене не буде рідної дитини, і це сумно. Я довгий час дивилася цьому факту в обличчя, щоб нарешті прийняти його", - зізналася вона.
Нагадаємо, Кайлі Міноуг діагностували рак в 2005 році. Співачка пройшла курси радіотерапії та хіміотерапії і зробила часткову мастектомію. Їй вдалося впоратися з хворобою, і в лютому 2006 року вона повідомила про своє одужання.
До слова, Кайлі Міноуг і Джошуа Сасс познайомилися на зйомках серіалу "Галавант" влітку 2015 року, а оголосили про заручини в лютому цього року. Весільна церемонія пари очікувалася влітку, потім стало відомо, що її перенесли на кінець року. Пізніше повідомлялося, що торжество зовсім відкладається на невизначений термін. Джошуа заявив, що вони не одружаться до тих пір, поки в рідній для співачки Австралії не будуть легалізовані одностатеві шлюби.
Як повідомляв ONLINE.UA,  хвора на рак актриса Шеннен Доерті повідомила, що вона нарешті може повернутися до роботи. Зірка поділилася кадром зі зйомок пілотної серії телесеріалу Heathers ("Смертельний потяг") - нової, сучасної версії культового фільму з Вайноною Райдер і Крістіаном Слейтер в головних ролях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?