Алек Болдвін відверто розповів про життя після вбивства оператора Галини Хатчінс
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Алек Болдвін відверто розповів про життя після вбивства оператора Галини Хатчінс

Алек Болдвін відверто розповів про життя після вбивства оператора Галини Хатчінс
Джерело:  online.ua

За словами Алека Болдвіна, не проходить жодного дня, щоб він не згадав про трагічну смерть Галини Хатчінс на знімальному майданчику фільма "Ржавчина".

Джерело: Instagram-сторінка Алека Болдвіна

Реакція Болдвіна на вбивство Галини Хатчінс

На відео актор виглядає дуже втомленим та недоглянутим. За його словами, все, що тримає його на плаву - це жінка і діти.

Я хотів скористатися моментом, щоб подякувати всім людям, які надіслали мені такі добрі слова та найкращі побажання, і сили, і надію, і молитви, і так далі, і думки, і багато підбадьорення, і багато справді чудових почуттів від стількох людей". Я отримав сотні та сотні листів від друзів, родичів, колег і людей, про яких я давно не чув, які бажали мені сил і добра. Я їм дуже вдячний. Багато людей коментують у Instagram і, здається, дуже підтримують цю скрутну ситуацію, - зізнався Болдвін.

Він повідомив, що кожного дня переживає ту трагічну смерть, що сталась 2 місяці тому.

Зараз увесь свій час Болдвін проводить із дружиною Хіларією та їхніми шістьма дітьми.

Я вдома зі своєю сім'єю. Це все, що в мене є. Єдине, що має значення… Це правда, єдине, що мене хвилює, це моя дружина та мої діти, і я просто хочу, щоб моє життя тривало. Я намагаюся пережити скрутний час, справді скрутний час, - повідомив актор.

Трагедія на знімальному майданчику

Відомий голлівудський актор Алек Болдуін нарешті розказав деталі трагічної загибелі української операторки Галини Хатчінс. Він переконаний, що цей нещасний випадок перекреслив його кар’єру в кіно.

Під час нового інтерв’ю Алек Боудуін розповів про трагічний інцидент на зйомках фільму "Іржа". За словами актора, він не вважає себе винним у загАлеибелі українки.

Все сталося, коли Галина вказувала Болдуіну, як тримати зброю. Чому вистрелив пістолет – зірка пояснити дос не може. Як стверджує Алек, коли операторка неочікувано впала, той спочатку подумав, що вона знепритомніла.

Окрім того, Болдуін назвав українську операторку "радістю", оскільки з нею було приємно працювати усім членам команди.

За словами Алека, він дотримувався усіх правил поводження зі зброєю на знімальному майданчику. Він також запевнив журналістів, що ніколи спеціально не направив би пістолет на людину. Саме тому актор не відчуває себе винним у смерті українки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?