Аліна Паш завоювала престижну нагороду Music Moves Europe Awards 2022
Категорія
Культура
Дата публікації

Аліна Паш завоювала престижну нагороду Music Moves Europe Awards 2022

Аліна Паш завоювала престижну нагороду Music Moves Europe Awards 2022
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Аліна Паш отримала премію Європейського Союзу — нагороду Music Moves Europe Awards 2022, яка має на меті підтримати нових талановитих артистів. Варто звернути увагу на те, що в минулому році цю ж нагороду завоювала українська реп-виконавиця Alyona Alyona.

Джерело: СЛУХ

Аліна Паш отримала нагороду Music Moves Europe Awards 2022

Згідно з останніми даними, оголошення результатів премії відбулось 20 січня під час фестивалю-шоукейсу ESNS у Нідерландах.

Що важливо розуміти, на нагороду претендували 14 артистів з різних країн Європи, проте українці Аліні Паш вдалось вибороти премію разом з представниками Ірландії (Denise Chaila), Угорщини (Дeva), Франції (Mezerk) та Нідерландів (Blanks).

Сильний віжуал, сильний продакшн. Справді цікава та унікальна артистка. Дійсно, можна відразу сказати, які цінності вона відстоює, – прокоментувало журі перемогу української виконавиці.

Що цікаво, почеснлю представницею журі стала українська реп-виконавиця Ayona Alyona, яка в 2021 році перемогла в основній номінації та стала фавориткою фанатського голосування. На даний момент дві українки вже два роки поспіль підкорюють європейську сцену.

Аліна Паш перемогла у премії Євросоюзу Music Moves Europe Awards (фото - instagram.com)

Окрім того, наголошується, що Аліна Паш окрім самої нагородила отримала приз у 10 тисяч євро.

Дякую за те, що моя культура, яку я несу, може бути помічена десь ще у Європі, у світі. Це так особливо для мене. Тому що я відчуваю це місією своєї душі, – відреагувала на свою перемогу українська співачка.

Нагадаємо, Music Moves Europe Awards 2022 - це премія Європейського Союзу, яку вручають молодим талановитим виконавцям останні 16 років. Організатори мають на меті відзначати нових європейських артистів та підтримувати їх у розвитку міжнародної кар’єри. Раніше переможцями цієї премії ставали такі відомі артисти: Дуа Ліпа, Адель, Stromae та інші зірки Європи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?