Alina Pash і Pahatam представили пісню "Мотанка" із мініальбому "Норов"
Категорія
Культура
Дата публікації

Alina Pash і Pahatam представили пісню "Мотанка" із мініальбому "Норов"

Alina Pash і Pahatam представили пісню "Мотанка" із мініальбому "Норов"
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Alina Pash не втомлюється тішити своїх відданих шанувальників якісною музикою, а також дивувати неочікуваними колабораціями із зірковими колегами. Цього разу артистка разом із саундпродюсером, виконавцем та діджеєм Pahatam представила атмосферний фіт "Мотанка".

Джерело: Ютуб-канал Alina Pash, Фейсбук-сторінка Alina Pash

Alina Pash і Pahatam представили пісню "Мотанка" із мініальбому "Норов"

Варто зазначити, що "Мотанка" — це дебютний трек зі спільного мініальбому "Норов" від Alina Pash та Pahatam (Євгена Яременка — ред.).

Мініальбомом, у який увійшли чотири пісні, можна буде насолодитися уже 10 грудня - після його офіційного виходу. А зараз Alina Pash вирішила познайомити своїх фанатів з історією створення "Мотанки".

За словами зірки, їй вдалося написати текст, а також записати вокал напрочуд швидко - все це відбувалося у неї вдома. На створення нового хіта артистка витратила лише дві години.

Я почала з приспіву, розглядаючи кімнату, де у мене купа етнічних артефактів, сфокусувалась на кількох українських традиційних ляльках-мотанках біля мого музичного робочого місця, адже записую більшість вокалів саме вдома. За дві години зуміла написати та записати все, уявляючи, як танцюю із мотанками у слоу-мо, а на приспіві — чарівний ліс та я в образі карпатської Леді Гаги, - розповідає Alina Pash.

Варто звернути увагу на те, що довгоочікуваний мініальбом "Норов" вийде на новому лейблі Pahatam під назвою "РИТМ".

Євгеній Яременко планує не лише співпрацювати з різними артистами, а й також активно розвивати попнапрямок своєї діяльності, який мало пов’язаний з діджейством.

Після "Мотанки" стало зрозуміло, що нам потрібно написати більше пісень. Так народився "Норов", перша робота на моєму лейблі, – наголосив Pahatam.

Як користувачі мережі реагують на новий трек Alina Pash і Pahatam "Мотанка":

  • Смачно і шалено драйвово! Щиро дякую за етнику!;

  • Оце я розумію стильово. Pahatam топ;

  • Як солодко звучить!;

  • Дика естетика;

  • Надзвичайно талановита Аліна;

  • Просто до мурашок по всій шкірі;

  • Еееее, дівчинко, ти робиш так все круто!

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?