Alyona Alyona представила новий інтернаціональний альбом Galas
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Alyona Alyona представила новий інтернаціональний альбом Galas

Alyona Alyona представила новий інтернаціональний альбом Galas
Джерело:  online.ua

Зірка української реп-сцени Alyona Alyona 8 квітня представила довгоочікуваний інтернаціональний альбом під назвою Galas, в який увійшли 15 треків. Варто звернути увагу на те, що 11 із них записані із артистами із різних куточків світу.

Джерело: Ютуб-канал Alyona Alyona

Про що новий альбом реперки

Alyona Alyona у своїх нових піснях порушила чимало важливих соцальних тем, серед яких тема екології, голоду, бідності, пандемії, внутрішньої сили та гармонії, хейту та стереотипів про жіночу красу.

Що цікаво, вихід альбому підігрівався провокативними фотопародіями на зірок українського та американського шоу-бізнесів.

З якими артистами співпрацювала Alyona Alyona під час створення альбому

  • канадський хіп-хоп артист Dax;

  • мексиканська співачка Yoss Bones;

  • австралійська зірка Sexton;

  • виконавець з Аргентини ECKO;

  • інді-зірка з Ізраїлю Noga Erez;

  • український співак MONATIK;

  • популярний німецький репер Olexesh та інші

"Я дуже рада, що познайомилася з такою кількістю крутих музикантів і разом нам вдалося створити стільки композицій. Сподіваюся, українцям вони допоможуть розширити свою свідомість, відкрити щось нове, а для інших країн – відкрити Україну",– прокоментувала свій новий альбом Alyona Alyona.

Артистка звернула увагу на те, що всі куплети до пісень вона писала українською мовою, адже хотіла, щоб весь світ знав про український реп, а також визнав той факт, що він крутий і качає.

Окрім того, 8 квітня співачка також представила н відеокліп на пісню "Читаю реп", який теж увійшов у платівку. Його Alyona Alyona присвятила усім українським емігрантам, які виїхали з України, однак продовжують любити свою Батьківщину.

"Як їм було на початку, що вони відчували, як приймали не рідний менталітет? Як вчиняти талановитим українцям зараз, коли тут вони оббили всі пороги, але так і не знайшли відгуку до своїх талантів?.. Цим треком я хочу розкрити перші переживання та перші спогади людини, яка любить свою країну до сліз, але так часто буває не вдома", – наголосила Alyona Alyona.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?