Alyona Alyona вперше показала свого коханого
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Alyona Alyona вперше показала свого коханого

Alyona Alyona вперше показала свого коханого
Джерело:  online.ua

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona, за творчістю і успіхами якої стежить мільйонна армія фанатів не тільки в Україні, а й далеко за межами нашої країни, ніколи не приховувала, що продовжує жити звичайним життям - скромно і без розкоші. Але своє особисте життя вона тримала в суворій таємниці, чим тільки підігрівала інтерес до своєї персони. Однак 14 лютого, в День всіх закоханих, реперка вирішила привідкрити завісу таємничості і вперше розповіла від свого коханого. Вона навіть показала фото з бойфрендом, правда, обличчя його приховала. Шанувальники бурхливо обговорюють коханого Alyona Alyona в соцмережі і не приховують своєї щирої радості від того, що зірка по-справжньому щаслива. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на аккаунт Alyona Alyona в Instagram.

"Коли я вважала, що заміж треба виходити до 22-23 років. Уже як і досвід якийсь повинен бути, вже вимальовується розуміння того, що саме тобі потрібно (в побуті, в ліжку, в стосунках), але ще все життя попереду , навколо ще все ті ж і виливають на тебе відра розчарування від своїх шлюбів, всі народжують і у них якийсь калясочний руху. Це страшенно дратує, тому що якось не відчувається почуттів серед цього всього, але реальність вже так багато разів ставила підніжку . Мені так здавалося колись, поки в 25 я не відчула метеликів в животі, як колись в 16. і нехай це була мить, але виходить, що так буває і після 23-х. І я це знову відчуваю зараз, в 29 ", - розкрила історію своєго кохання Alyona Alyona.

Реперка розповіла, що її коханий не старший, і не статусніший. Їх об'єднує любов до кави. Alyona Alyona зізналася, що її абсолютно не хвилює думка оточуючих про коханого, оскільки вона безмежно щаслива від того, що її відносини щирі і виникли не за чиїмись правилами.

"Не дивлячись на світ шоу-бізнесу ще з дитинства, де всі пари-селеби як на замовлення однаково гарні, однаково підібрані за правилами (хто вище / нижче, багатше / біднішими, старший / молодший), мені ставало не по собі. А якщо ти не така, як вони? Як складеться твоє життя тоді? Тому що у тебе в місті і на вулиці пари сформовані зовсім інакше. Прості люди відчувають серцем або мозком, але аж ніяк не планують формувати пари за вимогами свого оточення. Я познайомилася з ним: не старше, ні більше, ні статусніше. І потонула. Я не можу пояснити, що сталося і чому. І мені все одно, що скажуть всі. І будуть говорити взагалі. Я просто щаслива, я потрібна, я можу віддавати накопичену любов просто так. Ніяких анкет або співбесід. Сніг нас просто об'єднав в одному місці в один час і закопав під своєю любов'ю. А ми і раді. Адже все цікаве попереду ", - підкреслила реп-виконавиця.

До свого посту, в якому Alyona Alyona поділилася історією кохання, прикріпила кілька фото з коханим, хоча вони виявилися досить інтригуючими. Особу бойфренда реперка все ж таки не виставила на загальний огляд, тому шанувальникам залишається тільки здогадуватися, хто ж є хлопцем Alyona Alyona.

"Бажаю щоб у тебе все було НЕ «як у людей». Тому що у людей в основному скандали, ревнощі і розлучення; Будь найщасливішою. Була б мужиком - відбила б тебе у нього); Я за вас щиро рада! Нехай відчуття метеликів залишається кожен день ", - коментують українці пост Alyona Alyona.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Alyona Alyona стала лауреаткою престижної премії Music Muves Europe Talent Awards 2021.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?