Alyona Alyona стала лауреаткою престижної премії Music Muves Europe Talent Awards 2021
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Alyona Alyona стала лауреаткою престижної премії Music Muves Europe Talent Awards 2021

Alyona Alyona стала лауреаткою престижної премії Music Muves Europe Talent Awards 2021
Джерело:  online.ua

Відома українська реп-виконавиця аlyona аlyona отримала ще одну престижну міжнародну нагороду. На фестивалі Eurosonic Noorderslag вона стала однією їх восьми лауреатів премії Music Muves Europe Talent Awards 2021 і лідирувала в номінації Public Choice Award, за що отримала запрошення зняти лайв-сесію в студії Deezer в Парижі. Про чергове блискуче досягнення Alyona Alyona повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Міністрества культури і інформаційної політики України.

"Українська співачка alyona alyona на фестивалі Eurosonic Noorderslag (ESNS) стала лауреатом премії Music Moves Europe Talent Awards 2021 - щорічної нагороди ЄС в сфері популярної сучасної музики. Вона отримала грошовий приз у розмірі 10 тисяч євро і пакет підтримки для розвитку кар'єри від партнерів премії. Також alyona alyona отримала більше голосів в додатковій номінації Public Choice Award і отримає додатково 5 тисяч євро і запрошення зняти лайв-сесію в студії Deezer в Парижі ", - повідомили у відомстві.

Реп-виконавиця вважає за честь для себе представляти українську музику за кордоном. Вона нагадала, що головний меседж премії полягає в об'єднанні і просуванні європейської культури. Українська артистка підкреслила, що щорічно тисячі претендентів на номінацію докладають зусиль для того, щоб продемонструвати свою творчість перед широким загалом і тільки одиницям вдається отримати головну нагороду конкурсу.

"Абсолютно всі номінації в моєму житті з'являлися неочікувано. Але завжди було неймовірно приємно. Особливо номінації за кордоном. Коли люди не знають твоєї мови, але щиро відчувають твій вайб і намагаються зрозуміти твій меседж - ти розумієш, що робиш музику не дарма", - поділилася своїми емоціями від нової перемоги alyona alyona.

Українці пишаються реп-виконавицею. Вони масово вітають її в соцмережі.

"Алена! Наші щирі вітання! Ви-приклад для багатьох! Талант - це не тільки божий дар, а Завзятість, Віра і велика праця! Розумничка наша і гордість!; Дівчина, ти вогонь !; Пишаємося і цінуємо! Молодець !!!" , - коментують шанувальники alyona alyona її нове досягнення.

Як відомо, премія Music Muves Europe Talent Awards 2021 щороку відзначає нових артистів, які представляють сучасне і майбутнє звучання Європи. Разом з alyona alyona премію цього року отримали ще сім нових європейських артистів: Inhaler, Julia Bardo, Lous and the Yakuza, Melenas, Rimon, Sassy 009 і Vildá.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Alyona Alyona і KALUSH вразили українців кліпом на трек "Вода".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?