Alyona Alyona вразила фанатів кліпом на пісню "Світ потребує краси"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Alyona Alyona вразила фанатів кліпом на пісню "Світ потребує краси"

Alyona Alyona вразила фанатів кліпом на пісню "Світ потребує краси"
Джерело:  online.ua

Відома українська реп-виконавиця Alyona Alyona представила новий кліп на пісню "Світ потребує краси". Співачка звертає увагу на те, що цю відеороботу вона присвятила темі бодіпозитиву та жіночої краси. На думку артистки, медіа доволі часто неправильно висвітлюють жіночу вроду та створюють стереотипи про неї, де вказують, що є насправді гарним, а що ні. За словами дівчини, ці стереотипи створюють хибне уявлення про справжню красу, передає ONLINE.UA з посиланням на  Ютуб-канал  виконавиці.

В новому кліпі реперки знялися представниці прекрасної статі із абсолютно різною зовнішністю. Alyona Alyona вважає, що необіхдно показувати різноманітність краси та її оригінальність без фотошопу чи ретуші.

"Жінки – прекрасні. В будь якому віці, в будь якому тілі, будь якого зросту, з будь яким кольором шкіри чи очей, з волоссям чи без, з формами чи без... Жінки сильні і вольові, відчувають серцем і роблять так багато добра. Жінки різні", – наголосила співачка.

Вона також додала, що хоче бачити різних жінок скрізь: на вулицях, на обкладинках різних видань, на телебаченні, в соц мережах, в рекламі, на різних посадах.

"Я хочу, щоб вони проявляли себе і не боялися бути собою в своєму тілі. Адже любов до себе жінка транслює через свою діяльність для всіх оточуючих, для всього світу. А світ в свою чергу потребує краси. Справжньої", – розповіла про головний посил своєї нової пісні Alyona Alyona.

Фанати активно коментують трек та кліп співачки у соціальних мережах.

 "Цей світ також потребує більше таких пісень. Альона, ти - неймовірно крута. Дякую за пісню; Оленко - ти неповторна, неймовірно талановита квіточка на українській музичній сцені; Альона щоразу викликає моє захоплення - талановита, смілива, самодостатня. Меседжі, які несуть її пісні- безцінні; Альона не перестає дивувати!; Те що робить Альона Альона - неймовірно важлива річ для всіх жінок!!!", - коментують пісню виконавиці її віддані фанати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Юлія Саніна приголомшила сміливим образом у новому кліпі "Обійми".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?