Alyona Alyona потрапила під шквал критики через трек з відомим російським гуртом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Alyona Alyona потрапила під шквал критики через трек з відомим російським гуртом

Alyona Alyona потрапила під шквал критики через трек з відомим російським гуртом
Джерело:  online.ua

Зірка української реп-сцени Alyona Alyona, яка часто випускає колаборації з відомими артистами, неочікувано для всіх записала пісню з Іваном Дорном і російським гуртом "Каста". Це спровокувало бурхливу реакцію мережі, оскільки влітку 2015 року колектив дав концерт в Криму.

Джерело: Ютуб-канал гурту "Каста"

Alyona Alyona записала трек з російським гуртом "Каста"

17 червня на ютуб-каналі гурту "Каста" відбулась прем'єра нового треку "Врун-врун". Над створення нової пісні активно працювала українська реперка Alyona Alyona та скандальний Іван Дорн, який раніше заявляв про свою неоднозначну позицію щодо збройної агресії Росії проти України.

Якщо колаборація Дорна з російськими музикантами не дивує нікого, то ім'я української артистки в цьому списку справді шокувало її фанатів.

Річ у тому, що наприкінці липня 2015 року гурт "Каста" дав сольний концерт в нічному клубі Beach Club, що в місті Феодосія. Про це свідчить відео на ютуб-каналі оператора Павла Бажова.

Варто також звернути увагу на те, що Alyona Alyona співпрацює з російськими артистами, які порушують українське законодавство. Так, її ім'я з'явилося поряд з Рем Діггою.

Все тому, що новий трек гурту "Каста" ввійшов до альбому "Чернила осьминога". До нього доклав руку й російський репер, який відкрито підтримує терористів і виступає на Донбасі. Увагу на це звернув блогер Антон Ходза, опублікувавши допис на особистій сторінці у Фейсбуці.

Як користувачі мережі реагують на співпрацю Alyona Alyona з гуртом "Каста":

  • Альона,зупинися, поки не пізно. В тебе така величезна аудиторія в Україні. Що ти робиш?;

  • Не треба казати, що "музика внє політікі", поки на Донбасі вбивають твоїх земляків, однолітків, маленьких дітей;

  • Нічого нового;

  • Ого, українські музиканти знову тусять з російськими. Оце дивина;

  • Ніколи такого не було і от знову.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?