Американець вигадав пристрій, який вдягає маски на перехожих - яскраве відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Американець вигадав пристрій, який вдягає маски на перехожих - яскраве відео

Американець вигадав пристрій, який вдягає маски на перехожих - яскраве відео
Джерело:  online.ua

Американець Аллен Пен створив пневматичний пістолет, який вистрілює медичними масками на обличчя. Блогер оприлюднив відповідний ролик на YouTube. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеодемонстрацію.

Пристрій виявився досить примітивним та однозарядним. На кожній масці, якою необхідно вистрілювати, закріплені грузила — завдяки їм мотузочки обмотуються навколо шиї "цілі", а сам засіб лишається на обличчі.

Утім, на практиці пістолет став не таким ефективним, як у голові автора. Пен спочатку випробував його на манекені, який ніби й пройшов перший етап. Потім успішний "постріл" витримав сам винахідник.

"Ми готові до випробування на людях", - так зі сміхом прокоментував ютубер перші тести.

Креативник вирушив до центру рідного містечка Гантінгтон-Біч, на півдні Каліфорнії. З собою винахідник узяв голову манекена. Він звернувся до перехожих із пропозицією "постріляти"масками.

Учасники експерименту не зуміли досягти "лабораторних" результатів ютубера. Маски завжди летіли мимо цілі. Ба більше, пристрій одного моменту просто зламався — його лагодили прямо в полі.

Перші тести говорять, що винахіднику необхідно багато попрацювати для створення дійсно ефективного пістолета для порятунку людства від пандемії.

Нагадаємо, США — вже багато тижнів залишаються першою країною світу за кількістю діагнозів COVID-19. Станом на 18 серпня число сягнуло 5,4 мільйона, а загалом у світі вже майже 22 мільйони.

Як повідомляв ONLINE.UA, регіональний директор ВООЗ по країнах Західної частини Тихого океану Такеші Касаї попередив весь світ про нову проблему — за його словами, у багатьох країнах вже почалася нова фаза епідемії коронавірусу, але тепер інфекція більшою мірою вражає молодих людей у віці 20-40 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?