Американська рок-зірка знайдена мертвою у своїй квартирі в Нью-Йорку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Американська рок-зірка знайдена мертвою у своїй квартирі в Нью-Йорку

Американська рок-зірка знайдена мертвою у своїй квартирі в Нью-Йорку
Джерело:  Daily Mail

Лідер знаменитого американського рок-гурту 70-х років The Cars – Рік Окасек був знайдений вчора мертвим в своїй квартирі на Мангеттені. Тіло 76-річної рок-зірки знайшла його колишня дружина Поліна Поріцкова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail. Вона й викликала поліцейських та медиків.

За даними нью-йоркської поліції, скоріше за все, Окасек помер «від природних причин». Про це свідчить відсутність ознак насильницької смерті в його квартирі.

Гурт The Cars перебував на піку популярності наприкінці 1970-х та у 80-х роках. Колектив розпався в 1988 році, після чого Окасек почав сольну кар’єру.

Усього The Cars випустили шість студійних альбомів в період з 1978 до 1984 року. Найвідомішою їхньою композицією є пісня «Drive», яку гурт виконав на благодійному концерті 1985 року в підтримку голодуючих Ефіопії – Live Aid. Крім того, пісні The Cars неодноразово використовувалися в саундтреках різних популярних фільмів і телесеріалів, включаючи «Дуже дивні справи», «Офіс» і «Трансформери».

Рік Окасек був тричі одружений та став батьком шести дітей. Музикант познайомився зі своєю останньою дружиною, супермоделлю Поліною Поріцковою, на зйомках відеокліпу «Drive» у 1984 році. Вони були одружені протягом 28 років. Минулого року Поріцкова повідомила в своєму Instagram про розлучення з Окасеком.

Нагадаємо, що не так давно колишній агент Майкла Джексона розкрила таємницю заповіту співака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?