Американські інженери допоможуть відбудувати українські міста. Miyamoto International відкрила офіс в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Американські інженери допоможуть відбудувати українські міста. Miyamoto International відкрила офіс в Києві

Американські інженери допоможуть відбудувати українські міста. Miyamoto International відкрила офіс в Києві
Джерело:  online.ua

В Україні розпочала роботу американська інжинірингова компанія Miyamoto International, яка є провідним міжнародним експертом із відновлення інфраструктури житла після збройних конфліктів і стихійних лих. 

Джерело: ONLINE.UA

Miyamoto International допоможе у відбудові України

Спеціалісти організації вже встигли оцінити масштаби руйнувань і розібралися в складних аспектах відновлення інфраструктури України і наразі ведуть активну роботу з відбудови українських міст і селищ, які постраждали від російського вторгнення.

Відбудову країни необхідно розпочинати якомога раніше, бо якщо чекати на репарації, за кілька років в Україні з’являться покинуті міста й села. Про такий сценарій свідчить досвід інших країн, території яких постраждали від війни або природних катаклізмів, — каже доктор Кіт Міамото, CEO Miyamoto International.

Miyamoto International наразі має офіційні представництва у 25 країнах світу й, нарешті, відкрила офіс у Києві. Двадцятирічний досвід, який команда компанії отримала по всьому світу, зокрема, у США, Японії, Мексиці, Афганістані та Індонезії, допоможе швидко та якісно відновити житло і критичні інфраструктурні обʼєкти в Україні.

Одним із головних принципів Miyamoto International є залучення місцевих фахівців для будівельно-відновлювальних робіт.

Українські спеціалісти зараз проходять додаткове навчання у найдосвідченіших інженерів компанії, а для фондів, які готові долучитися до відбудови, організація надає покрокову інструкцію відновлення, соавтором якої є доктор Кіт Міямото.

Цей гуманітарний протокол протестовано в багатьох кризових ситуаціях у різних куточках світу.

Так, наприклад, після руйнівного землетрусу на Гаїті у 2010 році компанія Miyamoto International навчила 600 гаїтянських інженерів, за участі яких було відновлено понад 10 тисяч та обстежено 180 тисяч будинків.

За даними Світового банку, подібна відбудова створює в середньому п’ять робочих місць. Кінцевою метою Miyamoto International є створення умов для перезапуску економіки зруйнованого регіону.

Більшість зруйнованих будівель у відвіданих українських містах можна відновити. Ключова вимога сьогодення — оперативність. Необхідно вже починати роботу над цивільними будівлями, насамперед школами, багатоповерховими і приватними будинками, бо міжнародний протокол гуманітарного відновлення насамперед полягає в поверненні людей до звичних їм умов. Для отримання такого результату ми залучаємо якомога більше українських інженерів-будівельників, аби звернути увагу влади та фондів на нашу діяльність, — каже директор Miyamoto International Ukraine Павло Похальчук.

Тим часом доктор Кіт Міамото особисто бере участь у відбудові України, виділяючи кошти зі свого фонду гуманітарної допомоги Miyamoto Relief. Основна мета діяльності фонду – у найкоротші строки підтримати тих, хто найбільше потребує допомоги. Наразі Miyamoto Relief витратив 3 мільйони гривень на будівельні роботи і матеріали.

Ми з дружиною вирішили виділити Україні гроші з нашого окремого фонду. Ці кошти вже дозволили 12 потерпілим родинам зустріти Різдво у власному житлі, — додає доктор Кіт Міамото.

Зокрема, завдяки коштам від Miyamoto Relief вже відновлено дитячий садочок і житловий будинок у Бородянці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?