Американські сенатори терміново прибули до Києва
Категорія
Україна
Дата публікації

Американські сенатори терміново прибули до Києва

Американські сенатори терміново прибули до Києва
Джерело:  online.ua

Американський сенатор Рон Джонсон і його колега Кріс Мерфі терміново прибули в Україну. Варто зазначити, що політики навіть встигли провести першу офіційну зустріч в рамках свого візиту, передає ONLINE.UA.

Як відомо, сам Мерфі нещодавно заявив, що оскільки в Росію дорога йому з Джонсоном закрита, вони невдовзі відвідають Україну. Згодом сенатори вирушать до Косова і Сербії.

Про те, що Джонсон і Мерфі приземлилися в Києві повідомили в посольстві США в Україні.

"Ми раді вітати сенатора штату Вісконсин Рона Джонсона та сенатора Коннектикуту Кріса Мерфі у Києві. Тут вони матимуть зустрічі з українськими високопосадовцями щодо міцного партнерства України та США", - сказано у повідомленні.

Відомо, що першим, з ким зустрілися американські політики в рамках свого візиту, став генпрокурор Руслан Рябошапка.

Наприкінці серпня сенатор США Рон Джонсон повідомив, що не зміг отримати російську візу. Реагуючи на відмову у в’їзді з боку Росії, Джонсон заявив: шлях, який Володимир Путін обрав для своєї країни, є "трагедією історичних масштабів".
Як повідомляв ONLINE.UA, офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що  влада США вводить нові антиросійські санкції  і тим самим приносить в жертву залишки колишнього російсько-американського партнерства на догоду розпочатим передвиборним перегонам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?