Американські журналісти дізнались, що Трамп вимагає від Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Американські журналісти дізнались, що Трамп вимагає від Зеленського

Американські журналісти дізнались, що Трамп вимагає від Зеленського
Джерело:  The Washington Post

Президент США Дональд Трамп хоче домогтись від президента України Володимира Зеленського активізувати розслідування проти комерційної діяльності сина ймовірного кандидата від Демократичної партії Джо Байдена. На думку Трампа, викид компромату проти Байдена допоможе його переобратися на найближчих виборах президента у 2020 році.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Washington Post.

Як стверджують американські журналісти, Трамп шантажує Зеленського припиненням військової та фінансової допомоги з боку США, якщо українські правоохоронні органи не допоможуть йому у боротьбі за президентське крісло. Саме зі справою Байдена пов’язане нещодавнє призупинення надання 250 млн доларів допомоги Києву.

За даними Washington Post, під час зустрічі між особистим адвокатом Трампа Рудольфом Джуліані та неназваним близьким партнером українського президента, представник нинішнього господаря Білого дому порадив Зеленському відновити розслідування проти Джозефа Байдена і його сина.

Відомо, що Хантер Байден був членом ради директорів української газової компанії Burisma, а його батько Джо Байден, будучи віце-президентом США, закликав звільнити генерального прокурора України Пшонку, який розслідував діяльність цієї компанії.

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо, що у Конгресі США хочуть перевірити зв’язки Трампа із жінками, яким він платив гроші за сексуальні стосунки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?