У Конгресі США хочуть перевірити зв’язки Трампа із жінками
Категорія
Світ
Дата публікації

У Конгресі США хочуть перевірити зв’язки Трампа із жінками

У Конгресі США хочуть перевірити зв’язки Трампа із жінками
Джерело:  online.ua

Комітет з питань судочинства палати представників Конгресу США планує провести розслідування щодо таємних фінансових виплат президентом Дональдом Трампом жінкам, з якими у нього раніше були стосунки, в обмін на їхнє мовчання.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на газету The Washington Post.

Вже наступного місяця конгресмени збираються заслухати свідчення людей, причетних до виплат у 2016 році акторці порнофільмів Стормі Деніелс і колишній моделі Playboy Карен Макдугал.

Раніше по цій справі колишній особистий адвокат Трампа Майкл Коен був засуджений до трьох років в’язниці. Його звинуватили у виплатах відступних в розмірі 280 тисяч доларів для Деніелс і Макдугал. Журналісти стверджують, що вони мали сексуальний зв’язок із Трампом. Тому в обмін на їхнє мовчання перед виборами адвокат Трампа заплатив кожній з них круглу суму.

Прокурори при цьому заявили, що зазначені виплати проводилися за згодою та з відома нинішнього президента США.

Під час судового засідання Коен заявляв, що Трамп змусив його піти «темним шляхом», і що його слабкістю була сліпа відданість нинішньому президенту. В свою чергу Трамп стверджував, що ніколи не віддавав наказів Коену здійснювати будь-які протиправні дії.

Нагадаємо, що вчора Трамп анонсував нові переговори щодо торгової війни з Китаєм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?