Американський журнал переплутав російську зірку з Мадонною: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Американський журнал переплутав російську зірку з Мадонною: опубліковані фото

Американський журнал переплутав російську зірку з Мадонною: опубліковані фото
Джерело:  harpersbazaar.com

Американський журнал Harper's Bazaar прийняв  російську телеведучу і світську левицю Ксенію Собчак  за відому американську співачку Мадонну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Harper's Bazaar.
На сайті відомого журналу з'явився фоторепортаж з Тижня моди, який проходить зараз у Парижі.
Зарубіжні журналісти допустили помилку в описі під фото. Вони не впізнали Ксенію Собчак, яка була зображена на знімку зі своїми подругами Наталією Водянової і Уляною Сергієнко і підписали її Мадонною.
Ймовірно, помилка сталася через образ російської зірки, який був схожий зі стилем Мадонни. До того ж Собчак одягла сонцезахисні окуляри, які приховують значну частину обличчя.
Читайте також: Собчак показала, як тужить за пальмами: опубліковано фото
До слова, поки видання помилку так і не виправило.


Відзначимо, поки знаменитості ніяк не відреагували на дану помилку репортерів, але 58-річній Мадонні має бути приємно, що її переплутали з 35-річною Собчак.
Тим часом, Собчак публікує у своєму Instagram фото з Парижа.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в Техасі одна з радіостанцій заборонила пісні Мадонни через її різку критику і нецензурні висловлювання на адресу президента США Дональда Трампа в ході "Маршу жінок" у Вашингтоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?