До смертельної стрілянини на Харківщині причетний депутат облради – прокуратура
Категорія
Події
Дата публікації

До смертельної стрілянини на Харківщині причетний депутат облради – прокуратура

До смертельної стрілянини на Харківщині причетний депутат облради – прокуратура
Джерело:  khar.gp.gov.ua

До смертельної масової стрілянини у селі Вільшани на Харківщині  причетний депутат обласної ради від партії "Відродження".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прокуратуру Харківської області.

За результатами проведених слідчих дій встановлено трьох активних учасників бійки - місцевих мешканців (1965, 1974, 1979 р. н.) – та затримано у порядку ст. 208 КПК України. Один з них - депутат обласної ради від партії "Відродження".

"На даний час розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї або іншого предмета, заздалегідь заготованого для нанесення тілесних ушкоджень), та п. 7 ч. 2 ст. 115 (вбивство з хуліганських мотивів) КК України", - повідомили у прокуратурі.

Читайте також: Бійка в мерії Дніпра: суд відмовився обирати запобіжний захід побитому активісту

Також відомо, що 17 травня буде оголошено підозру за ч.4 ст. 296 КК України . Прокуратура звертатиметься до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв ONLINE.UA, 16 травня у селищі Вільшани Харківської області біля приміщення селищної ради сталася масова бійка із застосуванням зброї. Внаслідок сутички до медзакладу доставили 4 чоловіків із кульовими пораненнями. Ще один місцевий мешканець 1967 року народження від вогнепального поранення грудної клітини помер у лікарні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?