На Харківщині внаслідок масової бійки зі стріляниною загинула людина, ще троє поранені
Категорія
Події
Дата публікації

На Харківщині внаслідок масової бійки зі стріляниною загинула людина, ще троє поранені

На Харківщині внаслідок масової бійки зі стріляниною загинула людина, ще троє поранені
Джерело:  online.ua

На Харківщині в селищі Вільшани в результаті масової бійки зі стріляниною чотирьох чоловіків із пораненнями доставили до районної лікарні, один з потерпілих помер.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції в Харківській області у Facebook.

Інформація про подію надійшла до чергової частини Дергачівського відділу поліції в 10:28 від місцевих медиків. На місце одразу вирушило керівництво обласної міліції та слідчо-оперативна група. На момент прибуття поліції конфліктна ситуація вже вщухла.

Читайте також: Бійка в мерії Дніпра: суд відмовився обирати запобіжний захід побитому активісту

Зазначається, що конфлікт стався на ґрунті тривалого побутового непорозуміння.

"За попередньою інформацією, інцидент стався між групою громадян на ґрунті тривалого побутового непорозуміння. Встановлено, що під час бійки застосовувалася травматична зброя. До відділу поліції доставлені кілька осіб - учасники конфлікту з обох боків. Загалом у сутичці взяли участь близько 20 громадян", - йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч.1, 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв ONLINE.UA, сьогодні, 16 травня, в Одесі у житловому масиві "Райдужний" сталася масова бійка зі стріляниною, в результаті чого постраждав співробітник поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?