Догралися: Раді передали умови Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Догралися: Раді передали умови Зеленського

Догралися: Раді передали умови Зеленського
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський не підписуватиме закони, прийняті Верховною Радою з порушеннями. З даною заявою виступив офіційний представник президента України в парламенті Руслан Стефанчук під час засідання погоджувальної ради парламенту, передає ONLINE.UA.

Він також наголосив, що "кнопкодавства" у Раді більше не буде.

"Президент не підпише жодного закону, під час якого буде порушена процедура його прийняття. Десять разів ставити на одне і те ж голосування, "кнопкодавство" - такого більше не буде", - наголосив Стефанчук.

Також у Зеленського назвали умови підтримки законопроектів главою держави.

"Президент налаштований на конструктивну співпрацю з парламентом. Єдине, він дуже просив: ера кулуарних домовленостей завершена. Він готовий підтримати будь-яку ініціативу парламенту в таких умовах. Перше, вона відповідає інтересам народу України і прав кожної людини. По-друге, вона не суперечить конституції України і відповідає принципам верховенства права і відповідає якості нормативно-правового регулювання. Адже ми бачимо, що незалежно від того, що пише управління про неякісність законопроекту, Верховна Рада все одно протягує його", - додав Стефанчук.

Як повідомляв  ONLINE.UA, спікер Верховної Ради  Андрій Парубій стверджує, що представник президента Руслан Стефанчук дискредитує парламент  своїми заявами про нібито домовленості, які були досягнуті між Володимиром Зеленським та головами фракцій під час зустрічі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?