Facebook найняла адвоката Брітні Спірс для захисту репутації після викриттів
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook найняла адвоката Брітні Спірс для захисту репутації після викриттів

Facebook найняла адвоката Брітні Спірс для захисту репутації після викриттів
Джерело:  online.ua

У Facebook вирішили пригрозити авторам серіалу «Машина судного дня» позовом. Кінокартина є телеадаптацією книги Сесилії Канг "Потворна правда" і розповідає про розпалювання ненависті, дезінформацію, а також втручання Росії у вибори президента США 2016 року як ситуації, щодо вирішення яких компанія Цукерберга застосувала недостатній арсенал засобів.

Джерело: The Verge 

Для захисту власних інтересів компанія вирішила найняти адвоката Метью Розенгарта. Він відомий тим, що нещодавно допоміг Брітні Спірс припинити опіку над нею з боку батька.

Головну роль у драмі зіграє актриса Клер Фой. За сценарієм, вона - операційний директор Facebook Шеріл Сендберг, яка бореться з хаосом під час згаданих виборів, а також з недавніми суперечками, такими як програма XCheck, яка дозволяє знаменитостям та іншим відомим постатям оминати модерацію контенту в мережі.

Керівництво соціальної мережі направило творцю серіалу, генеральному директору компанії Anonymous Content Дону Олмстеду лист, який включає судові заходи, які Facebook застосує до авторів Doomsday Machine, якщо шоу міститиме хибні заяви або перебільшення на адресу компанії.

Метью Розенгарт допоміг звільнити Брітні від опікунства батька

За цю справу, на прохання представників соцмережі, візьметься адвокат Брітні Спірс Метью Розенгарт. Він нещодавно допоміг звільнити Спірс від опікунства з боку батька.

Сам Розенгарт запропонував творцям Doomsday Machine співпрацю, щоб Anonymous Content змогли уникнути судового розгляду, а також зробити серіал «точним та правдивим».

 Побудова “метавсесвіту” від Facebook 

Нещодавно ми повідомляли, Цукерберг, який вклав значні кошти у віртуальну реальність (VR) та доповнену реальність (AR), цього року розширив свою роботу над метавсесвітом. У жовтні компанія повідомила, що планує найняти 10 тисяч співробітників у Європі протягом наступних п’яти років для роботи над ініціативою.

«Це вкладення не буде для нас прибутковим найближчим часом, – сказав аналітикам Цукерберг. – Але ми віримо, що метавсесвіт стане наступником мобільного Інтернету».

Читайте також:

  • Facebook та Instagram перестали працювати в усьому світі. Cтали недоступними також Netflix, Steam і PlayStation Network.

  • Facebook опинився в центрі скандалу після приниження темношкірих людей.

  • Instagram провокує психічні розлади в підлітків — закриті дослідження Facebook.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?