Нове отруєння біля Солсбері - ЗМІ повідомили тривожні новини
Категорія
Світ
Дата публікації

Нове отруєння біля Солсбері - ЗМІ повідомили тривожні новини

Нове отруєння біля Солсбері - ЗМІ повідомили тривожні новини
Джерело:  online.ua

У Великій Британії у результаті отруєння нервово-паралітичною речовиною "Новичок" померла 44-річна Дон Стерджесс. Про те, що трапилося поінформували сім'ю загиблої: зараз з її родичами працюють співробітники спеціальних служб.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Працівники поліції намагалася з'ясувати, яким чином Дон Стерджесс і 45-річний Чарлі Роулі контактували з предметом, зараженим "Новичком". Зазначимо, що з Еймсбері, де стався інцидент, вони були госпіталізовані в районну лікарні Солсбері, де раніше лікувалися Сергій і Юлія Скрипаль.

"У поліції повідомили, що нове отруєння відбулося не через спланований замах. Британська влада не звинувачувала Росію в причетності до нового інциденту, заявивши, що їх робоче припущення полягає в тому, що британці були отруєні слідами нервово-паралітичної речовини, які залишилися від першого отруєння", - сказано в повідомленні ЗМІ.

Як повідомляв ONLINE.UA, в посольстві Росії в Нідерландах заявили, що влада Великої Британії нерозумна, якщо вважає, що Росія влаштувала нову атаку нервово-паралітичним агентом в Англії під час ЧС-2018.  Цей коментар з’явився після того, як 4 липня поліція Великої Британії заявила, що у сусідньому з Солсбері місті виявлені чоловік і жінка без свідомості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?