"Як це тупо": РФ у різкій формі відповіла Британії
Категорія
Політика
Дата публікації

"Як це тупо": РФ у різкій формі відповіла Британії

"Як це тупо": РФ у різкій формі відповіла Британії
Джерело:  online.ua

В посольстві Росії в Нідерландах заявили, що влада Великої Британії нерозумна, якщо вважає, що Росія влаштувала нову атаку нервово-паралітичним агентом в Англії під час ЧС-2018.

Повідомлення з'явилося у Twitter дипвідомства, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що британська влада не звинувачувала Росію в причетності до нового інциденту, заявивши, що їхнє робоче припущення полягає в тому, що британці були отруєні слідами нервово-паралітичної речовини, що залишилися від первісного нападу.

"Наскільки тупо, як вони вважають, використовувати "знову" так званий "Новичок" у розпал Чемпіонату світу з футболу... Шоу має тривати?"- сказано в повідомленні.

Цей коментар з'явився після того, як 4 липня поліція Великої Британії заявила, що у сусідньому з Солсбері місті виявлені чоловік і жінка без свідомості. Поліція пізніше повідомила, що нове отруєння двох людей біля Солсбері було викликане нервово-паралітичною речовиною "Новичок". Відомо, що у розпочатому розслідуванні поліції беруть участь кілька структур.

Варто зазначити, що будинок пари знаходиться всього за вісім миль від того місця, де були знайдені отруєні нервово-паралітичною речовиною колишній російський шпигун Сергій Скрипаль і його дочка Юлія.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  медики не впевнені в подальшому стані здоров’я Скрипалів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?