Отруєння Скрипаля: у слідства з'явилася нова несподівана версія
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння Скрипаля: у слідства з'явилася нова несподівана версія

Отруєння Скрипаля: у слідства з'явилася нова несподівана версія
Джерело:  The Times

Колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочку могли отруїти за допомогою гречки, яку їм привезли друзі з Росії.

Нову версію отруєння Скрипаля повідомили правоохоронці, передає ONLINE.UА з посиланням на The Times.

Читайте також: Британська поліція офіційно назвала місце отруєння Скрипаля

За даними слідства, Скрипаль раніше просив дочку, яка за кілька днів до отруєння повернулась з Москви, привезти з Росії гречану крупу, лавровий лист і спеції. Але Юлія забула про прохання батька і передала його друзям родини, які незабаром повинні були приїхати до Великої Британії.

Правоохоронці вже допитали жінку, яка привезла Скрипаль продуктове замовлення. Після цього у них виникло припущення, що отрута, могла бути подмішана в гречку.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що донька Сергія Скрипаля прийшла в себе. Медики повідомили, що 33-річна жінка вже почала говорити і самостійно приймати їжу, хоча її стан, як і раніше, оцінюють як критичний.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?