Британська поліція офіційно назвала місце отруєння Скрипалів
Категорія
Світ
Дата публікації

Британська поліція офіційно назвала місце отруєння Скрипалів

Британська поліція офіційно назвала місце отруєння Скрипалів
Джерело:  online.ua

Біля вхідних дверей будинку, де проживав екс-шпигун РФ Сергій Скрипаль з дочкою Юлією, зафіксували найбільшу кількість нервово-паралітичної речовини військового типу "Новачок".

Про це співробітники місцевих правоохоронних органів поінформували в ході розслідування, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У НАТО дали жорстку відповідь Росії на отруєння Скрипаля

Раніше було кілька версій про те, де Скрипалі отруїлися, - вважалося, що це могло статися біля торгового центру, а також що Юлія Скрипаль могла привезти отруту у своїй валізі, з якою їздила в Москву.

Однак, в рамках розслідування встановили, що за їх домашньою адресою, біля вхідних дверей, концентрація речовини, - найбільша, що вказує на те, що вперше вони вступили в контакт з "Новачком" у себе вдома.

Як повідомляв ONLINE.UA, Британія звинуватила Росію в причетності до отруєння Скрипаля і вислала дипломатів РФ. На даний момент до дипломатичного бойкоту приєдналися 28 країн світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?