Прихильники Росії в Криму вже не приховують розчарування: з'явилися подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Прихильники Росії в Криму вже не приховують розчарування: з'явилися подробиці

Прихильники Росії в Криму вже не приховують розчарування: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

В окупованому Криму російська партія "Єдина Росія" зганяє бюджетників на "вибори", а місцеві російські "чиновники" розкрадають практично всі на півострові.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог прихильника анексії Криму Росією Олександра Горного, опублікований на «Ехо Москви».
«Мені дуже боляче дивитися за цими виборами. Була надія, що з призначенням Елли Памфілової (голова російської центральної виборчої комісії - Ред.) дадуть жорстко по головах місцевим діячам і буде дотримано хоча б видиму пристойність. Але місцеві з ЄР (російської провладної партії «Єдина Росія - Ред.») мабуть вирішили показати результати як в Чечні, під 99% .... і використовують адмінресурс безсоромно», - пише Горний.
На його думку, у кримчан вже спала «ейфорія» від російської окупації, і тепер вони зіткнулися з пограбуванням півострова новими російськими «чиновниками».
«Вибори в Госсовет восени 2014 року вже тоді показали, чого нам чекати в найближчі роки, а точніше не чекати. В Єдину Росію масово рвонули шахраї всіх мастей, колишні з «Партії Регіонів» і поруч з ними», - продовжує Горний.
На його думку, в Криму потрібно провести повну люстрацію.
«Яскравий приклад дороги. Скільки грошей не виділяй, нічого толком не зроблено. Їзда кримськими дорогами нагадує їзду по мінному полю. Чому? Підряди віддавалися своїм ... які тільки й уміли, що нести кеш назад, забувши про якість доріг», - пише кримський блогер.
За його словами, вибори на півострові в 2016 році - це яскравий приклад російського свавілля.
«Вони не змогли реалізувати жодної озвученої ними ж ініціативи. Замість того, щоб показати виборцю, що можливі зміни, вони влаштовують цирк з бюджетниками, зганяючи їх на свої заходи», - пише Горний.
Він також публікує скани листів, які були розіслані в Феодосії і надані «кандидатом в депутати» від російської партії РОСТу Олександром Таліповим.




"А ось і сам цирк", - пише блогер.


«Аналогічна ситуація і в інших регіонах Криму, коли бюджетників примушували до любові до ЄР просто в збоченій формі під загрозою звільнення», - продовжує блогер.


«Якщо чесно, то набридла мені вся ця кримська політична метушня», - робить висновок Олександр Горний, який неодноразово висловлювався на підтримку окупації Криму Російською Федерацією.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Горний також визнавав, що російська окупація вбиває захоплений півострів руками корумпованих чиновників

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?