Росія готує удар у відповідь - у Путіна вибухнули цинічною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія готує удар у відповідь - у Путіна вибухнули цинічною заявою

Росія готує удар у відповідь - у Путіна вибухнули цинічною заявою
Джерело:  online.ua

Нідерланди оголосили про позов проти Росії до Європейського суду зі справ людини — через катастрофу рейсу MH17. У Кремлі вирішили передбачувано відкинути усі звинувачення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

За даними міністерства юстиції країни, усі звинувачення проти РФ — безпідставні.

"Росія категорично відкидає усі звинувачення у причетності до катастрофи Boeing у небі над Україною, тобто над територією, у відношенні до якої Росія не здійснює юрисдикцію відповідно до Європейської конвенції про захист прав людини", - підкреслили у відомстві.

Більше того, кремлівська сторона боротиметься за свою позицію усіма доступними засобами.

"У разі надання повідомлення про скаргу Мін'юстом Росії буде організована необхідна робота зі взаємодії з компетентними органами. Російська Федерація буде послідовно відстоювати свої інтереси у міжнародних судах", - додали у міністерстві.

Наразі російську сторону не інформували про жодні процеси у європейських судах, пов'язані зі справою рейсу MH17.

Нагадаємо, катастрофа пасажирського лайнера "Малайзійських авіаліній" сталася 17 липня 2014 року над Донеччиною. Нідерландське слідство встановило, що літак впав після ураження ракетою з комплексу "Бук". Його перекинуло на окупований Донбас російське командування, а після трагічного інциденту вивезло назад.

Як повідомляв ONLINE.UA, уряд Нідерландів намагається добитися "правди, справедливості та відповідальності" для усіх жертв резонансної катастрофи.

Нідерландська сторона вважає російську владу відповідальною за падіння лайнеру, внаслідок якого загинули 298 людей. Кремль цинічно відкидає усі звинувачення попри неймовірну кількість доказів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?