Росія здійснює 700-800 обстрілів українських позицій щодня — Залужний
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія здійснює 700-800 обстрілів українських позицій щодня — Залужний

Росія здійснює 700-800 обстрілів українських позицій щодня — Залужний
Джерело:  online.ua

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний зазначає, що розташування ракетних систем уздовж державного кордону з боку Республіки Білорусь викликає занепокоєння. Росіяни також здійснюють близько 700-800 обстрілів наших позицій щодня.

Джерело: Валерій Залужний

Залужний провів переговори з начштабу оборони Канади

Поспілкувався телефоном з Начальником штабу оборони Збройних Сил Канади генералом Вейном Дональдом Ейром. Ознайомив колегу із ситуацією на фронті. Вона напружена, але повністю контрольована, - написав Залужний.

Зазначається, що занепокоєння викликає розташування ракетних систем уздовж державного кордону з боку Республіки Білорусь, зокрема на аеродромі Зябрівка.

Зауважив, що по всій лінії фронту противник продовжує наступати. При цьому здійснює близько 700-800 обстрілів наших позицій щодня, застосовуючи від 40 до 60 тисяч боєприпасів. Основні зусилля зосереджує на витісненні наших військ із Донецької області. Найбільш напружена ситуація зараз на напрямку Авдіївка-Піски-Марʼїнка.

Залужний, що росіяни продовжують обстрілювати мирні міста і села України. Найбільше страждають від ворожих обстрілів Миколаїв, Харків, Марганець, Нікополь, Березнегувате.

Він подякував генералу Ейру за допомогу, особливо в підготовці українських військових.

В умовах важких бойових дій ми відчуваємо брак викладацького складу, адже всі, хто можуть тримати зброю і вміють воювати, знаходяться у бойових порядках. Усвідомлення того, що є такі друзі, які підставляють плече, допомагає наближати Перемогу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?