Стали відомі цікаві деталі створення "кремлівської доповіді" США
Категорія
Світ
Дата публікації

Стали відомі цікаві деталі створення "кремлівської доповіді" США

Стали відомі цікаві деталі створення "кремлівської доповіді" США
Джерело:  The Guardian

"Кремлівська доповідь" Міністерства фінансів США була змінена в останній момент.

Про це розповів один з консультантів "доповіді", шведський економіст Андерс Ослунд, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Читайте також: Всіх росіян внесли: Путін прокоментував "кремлівську доповідь" США

Відзначається, що список наближених до президента РФ Володимира Путіна росіян розробляли урядові відомства США, - експерти хотіли включити в нього всіх, хто імовірно нажив свої статки на незаконних контактах з Кремлем.

У той же час, на минулому тижні чиновник з Адміністрації президента США Дональда Трампа наказав замінити початковий список на інший, що був складений на основі рейтингу найбагатших людей за версією Forbes.

Ослунд не знає імені чиновника, який замінив список, однак вважає, що відповідальність несе міністр фінансів Стівен Мнучін, який схвалив фінальну версію списку.

"Це робить все це смішним. В ньому немає критеріїв...", - підкреслив фінансист. На його думку, таким чином хтось із Адміністрації Трампа хоче виставити на посміховисько Конгрес і уряд США.

Як повідомляв ONLINE.UA, в "кремлівську доповідь" увійшли наближені до Путіна чиновники, олігархи і політики, а також ряд компаній РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?