Мінфін США опублікував "Кремлівську доповідь": список чиновників і олігархів РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Мінфін США опублікував "Кремлівську доповідь": список чиновників і олігархів РФ

Мінфін США опублікував "Кремлівську доповідь": список чиновників і олігархів РФ
Джерело:  online.ua

Мінфін США опублікував список олігархів, політиків і чиновників РФ, які тісно пов'язані з російським лідером Володимиром Путіним.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані американської журналістки Крістіни Вільке.

Читайте також: "Безглузда кампанія": в РФ різко відреагували на нові санкції США

Відзначається, що "Кремлівську доповідь" представили 29 січня, - вона не є списком санкцій, однак, в нього входять як потенційні кандидати на введення обмежувальних заходів в майбутньому, так і особи, проти яких вже ввели санкції, - всього 114 чиновників і 96 олігархів "вартістю" від $1 млрд кожен.

У список увійшли такі чиновники як глава Адміністрації Путіна Антон Вайно з заступником Олексієм Громовим, прес-секретар Дмитро Пєсков, радник Владислав Сурков, спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко, спікер нелегітимної Держдуми В'ячеслав Володін, голова Роснафти і Газпрому Ігор Сечин і Олексій Міллер, директори Служби внутрішньої розвідки і ФСБ Сергій Наришкін і Олександр Бортніков.

Також виділили таких олігархів як Роман Абрамович, Євген Касперський, Борис і Аркадій Ротенберги, Алішер Усманов, Сулейман Керімов, Володимир Потанін і Петро Авен, Олег Тиньков і Геннадій Тимченко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше США ввели проти Росії новий масштабний пакет санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?