У ПЦУ зробили несподівану заяву про вакцинацію
Категорія
Україна
Дата публікації

У ПЦУ зробили несподівану заяву про вакцинацію

У ПЦУ зробили несподівану заяву про вакцинацію
Джерело:  online.ua

Православна церква України назвала щеплення дієвим методом для захисту людей від хвороб. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку структури.

Зокрема, пресслужба церкви назвала вакцинацію засобом проти масових смертей у сучасному світі. Наголошується на можливих катастрофічних наслідках розповсюдження мікроскопічної інфекції.

"Тож не варто нехтувати працею багатьох поколінь лікарів, які досліджували небезпечні для здоров’я людини мікроорганізми та створили вакцини, які забезпечують імунітет проти цих збудників", - підкреслили у ПЦУ.

Церковь додала, що українці живуть у суспільстві, загальна безпека якого залежить від рішень кожного з них окремо.

Нагадаємо, протягом останніх років Міністерство охорони здоров'я України також пропагувало ідею вакцинації. Щеплення називалося запорукою перемоги українців над спалахами кору або ж дифтерії.

Як повідомляв ONLINE.UA, навесні суд виніс б езпрецедентний вирок у справі про заборону відвідувати дитячий садок у разі відсутності головних щеплень. З відповідним позовом звернулася мати, дитину якої не пустили у відповідний заклад через зазначені причини. Суддя підтримав державну установу, відзначивши необхідність вакцинації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?