У США готують нові санкції проти російських олігархів з оточення Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

У США готують нові санкції проти російських олігархів з оточення Путіна

У США готують нові санкції проти російських олігархів з оточення Путіна
Джерело:  Reuters

Американська влада планує ввести нові санкції проти російських олігархів з оточення президента РФ Володимира Путіна. Очікується, що вони будуть введені вже 5 квітня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: США розширили персональні санкції проти РФ: названі імена

За даними видання, нові обмежувальні заходи проти кремлівських олігархів будуть введені в рамках справи про втручання Москви у вибори президента США в 2016 році. Наближені до Білого дому джерела повідомили, що санкції будуть введені проти кількох російських бізнесменів.

Раніше стало відомо, що в рамках розслідування зв'язків діючого президента США Дональда Трампа з Росією були допитані двоє росіян, яких підозрюють в причетності до втручання у вибори американського глави в 2016 році. На даний момент їх імена не називаються.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Мінфін США вніс у "кремлівську доповідь" понад 200 імен російських чиновників, політиків і олігархів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?