Вбивство Гіві: бойовик ДНР видав шокуючі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Гіві: бойовик ДНР видав шокуючі деталі

Вбивство Гіві: бойовик ДНР видав шокуючі деталі
Джерело:  politnavigator.net

Ватажок банди "Легіон" з так званої ДНР Сергій Завдовеєв розповів шокуючі деталі убивства Михайла Толстих- "Гіві", який був знищений в Донецьку вранці 8 лютого, а також дві головних версії.
Загибель бойовика Гіві в Донецьку: всі подробиці, фото і відео
Як заявив бойовик виданню "ПолітНавігатор", "на цей момент є дві версії".
"Перша - вибухівка була закладена в його кабінеті в батареї. По всій видимості, закладку справив хтось із його бійців, яких було завербовано Україною. Швидше за все, з недавно прийнятих. Друга - ДРГ зі "Шмеля" стрельнула за межами бази в вікно. Обидві ці версії зараз перевіряються", - розповів він.

Читайте також: Ро сія згортає ДНР-ЛНР: в Україні пояснили вбивство Гіві
При цьому Завдовеєв зізнався, що він схиляється до першого варіанту.
"Є моменти, які говорять про це. Наприклад, рами залишилися цілими, якби били зі "Шмеля", їх би вивернуло всередину кімнати. По-друге, Гіві лежав ногами до вікна. Одну ногу відірвало повністю, а на другий - ступню, і зрізало частину голови, це показує, що був спрямований вибух з боку батареї", - розповів бойовик.
Також він додав, що "якихось осколків в самій кімнаті знайдено не було, відповідно, це схоже на тротил або на пластид".
При цьому Завдовеєв видав свою версію причини ліквідації Гіві.
"Чому Гіві - зрозуміло - легендарний командир, і його смерть була на руку тільки українським карателям. Мета - налякати інших командирів", - резюмував він.
Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA відомий український блогер та волонтер запевнив, що винуватцями ліквідації Гіві вважає росіян і припустив, хто може "піти" слідом за ним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?