"Я просто шокований": Ердоган жорстко розкритикував Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

"Я просто шокований": Ердоган жорстко розкритикував Трампа

"Я просто шокований": Ердоган жорстко розкритикував Трампа
Джерело:  online.ua

Турецький лідер Таїп Ердоган зателефонував президенту Венесуели Ніколасу Мадуро, щоб запропонувати йому підтримку, і сказав, що він був шокований рішенням Вашингтона підтримати лідера опозиції як тимчасового президента країни, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Ви будете поважати результати виборів. Заяви Трампа шокували мене як людину, яка вірить в демократію", - заявив Ердоган на прес-конференції в Анкарі 24 січня.

 Турецький лідер також розповів, що закликав Мадуро так просто не здаватися.

"Я подзвонив Мадуро на зворотному шляху з Росії. Я сказав йому дуже ясно: "Ніколи не допускай антидемократичних подій. Підіймайся", - сказав він.

Варто зазначити, що Туреччина – країна з численними переворотами в історії. Остання спроба путчу проти Ердогана провалилася в 2016 році. Близько 250 осіб було вбито.

Нагадаємо, лідер опозиції Венесуели Хуан Гуайдо оголосив себе тимчасовим президентом, після того, як по всій країні прокотилися багатотисячні акції протесту проти Мадуро. Гуайдо підтримали США і багато латиноамериканських країн.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Росії не втомлюються вигадувати та озвучувати все нові і нові плани щодо "налагодження відносин" з Україною. Цього разу пропагандист Кремля Руслан Осташко заявив, що нічого не заважає Росії вчинити за прикладом Венесуели і визнати президентом України потрібну людину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?