"Що нам заважає ввести війська?": в Росії похвалилися цинічним планом щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

"Що нам заважає ввести війська?": в Росії похвалилися цинічним планом щодо України

"Що нам заважає ввести війська?": в Росії похвалилися цинічним планом щодо України
Джерело:  online.ua

В Росії не втомлюються вигадувати та озвучувати все нові і нові плани щодо "налагодження відносин" з Україною. Цього разу пропагандист Кремля Руслан Осташко заявив, що нічого не заважає Росії вчинити за прикладом Венесуели і визнати президентом України потрібну людину. Про це він написав на своїй Facebook-сторінці, передає ONLINE.UA.

"Після визнання Трампом самопроголошеного президента Венесуели, що заважає нам визнати будь-яку людину президентом України і вибудовувати з ним відносини? Ну або на його прохання ввести війська (ну або налякати, що готові надати військову допомогу)?", - сказано в повідомленні пропагандиста.

Варто зазначити, що раніше МЗС РФ заявило про легітимність чинного президента Венесуели Ніколаса Мадуро після того, як спікер парламенту Венесуели Хуан Гуайдо оголосив себе виконуючим обов'язки президента країни. Так само, російський лідер Володимир Путін висловив свою підтримку венесуельському диктатору. Український міністр Павло Клімкін порівняв події у Венесуелі із тими, що відбувалися під час Революції Гідності в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова Служби зовнішньої розвідки Єгор Божок заявив, що  влада РФ додатково виділила своїм спецслужбам 350 мільйонів доларів для реалізації підривної діяльності в Україні у 2019 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?