Аналітики ISW прогнозують провал росіян біля Бахмута
Категорія
Україна
Дата публікації

Аналітики ISW прогнозують провал росіян біля Бахмута

Аналітики ISW прогнозують провал росіян біля Бахмута
Джерело:  online.ua

Згідно з прогнозами американських аналітиків, армія РФ може зменшити намагання взяти Сіверськ і зосередитись на Бахмуті, однак вкрай малоймовірно, що Бахмут вони зможуть взяти.

Джерело: американський Інститут дослідження війни ( ISW)

Експерти ISW вказують на неможливість РФ захопити Бахмут

Іноземні фахівці звертають увагу на те, що солдати РФ щосили намагалися досягти конкретних успіхів навколо Сіверська і не робили підтверджених дій у напрямку міста з моменту захоплення адміністративного кордону Луганської області на початку липня.

На думку американських експертів, російське командування, найімовірніше, спробує зберегти темп навколо Бахмута, можливо, за рахунок тиску на Сіверск.

Як уже згадувалося раніше, армія РФ провела обмежені наземні атаки на північний захід від Слов'янська, а також на північний схід та південний захід від Бахмута.

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

Окрім того, наголошується, що російські загарбники можуть активізувати наступальні операції навколо Авдіївки та створювати умови для відновлення наступальних операцій у напрямку Харкова.

Російські сили також зробили спробу обмеженого наземного наступу на південній осі, але, ймовірно, зазнали територіальних втрат у Херсонській області. Вони намагаються зберегти свої наземні шляхи через Дніпро, що з'єднують Херсон з тиловими районами у східній частині Херсонської області, - йдеться у матеріалі американських аналітиків.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?