Аналітики заявили про успіхи контрнаступу ЗСУ на Харківщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Аналітики заявили про успіхи контрнаступу ЗСУ на Харківщині

Аналітики заявили про успіхи контрнаступу ЗСУ на Харківщині
Джерело:  online.ua

Аналітики з Інституту вивчення війни (ISW) проаналізували інформацію з різних джерел і дійшли висновку щодо успішного контрнаступу українських військових в районі Балаклії на Харківщині.

Джерело: ISW 

ЗСУ проводять успішний контрнаступ в районі Балаклії на Харківщині

Зокрема, за інформацією ISW, українські військові взяли під контроль селище Вербівка на північний захід від Балаклії, а також південно-західний район самої Балаклії, табори.

Однак в ISW не мають достовірної інформації про вихід українських частин на трасу Балаклія - Куп'янськ та до населеного пункту Яковенкове.

Зі свого боку представники міськради Балаклії закликали жителів міста зберігати інформаційну тишу про дії українських військових у цьому районі.

Місцева влада інформує про можливе звільнення деяких населених пунктів громади, але це потребує підтвердження.

Є інформація про звільнення деяких населених пунктів Балаклійської громади. Чекаємо офіційного підтвердження. Розуміємо емоції кожного зараз, проте намагаймося дотримуватися режиму інформаційної тиші.Не поширюйте інформацію про військові операції до офіційних заяв Збройних сил України чи Міністерства оборони. Також просимо не поширювати інформацію про пересування українських військ, - зазначають у міськраді.

Там також просять надавати інформацію щодо геолокації й переміщення окупантів та ворожої техніки до чат-боту Е-Ворог або писати у повідомлення міськраді.

Це стосується й інформації про колаборантів та зрадників.

У той же час, підрозділи ЗСУ знищили російський Су-25 на Харківщині.

Мінус СУ-25 кацапів біля Волохів Яру, - повідомили представники Центру стратегічних комунікацій ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?