Аналізи Порошенко та Зеленського повезуть у США: що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Аналізи Порошенко та Зеленського повезуть у США: що сталося

Аналізи Порошенко та Зеленського повезуть у США: що сталося
Джерело:  online.ua

Експерти Voluntary Anti-Doping Association у Києві візьмуть кров для аналізів у кандидатів в президенти Петра Порошенко та Володимира Зеленського, аби провести їх в США на базі спортивної медичної лабораторії. Варто зазначити, що згода на повторне проведення аналізів від обох кандидатів поки під питанням.

Про це повідомила представниця VADA доктор Анжела Сільва під час прес-конференції, передає ONLINE.UA.

За її словами,проби крові кандидатів проаналізують на понад 300 показників.

Як відомо, колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко закликав кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського приїхати 10 квітня на стадіон НСК "Олімпійський" для здачі аналізів експертам VADA.

"Збір крові кандидатів у президенти України перевірять в США на базі спортивної медичної лабораторії", - додала Сільва, а також наголосила, що результати аналізів кандидатів можуть бути відомі після двох-трьох днів після здачі.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 квітня чинний український глава та кандидат у президенти України  Петро Порошенко здав аналіз крові на вміст алкогольних та наркотичних речовин у НСК "Олімпійському".  Зазначається, що жодної психоактивної речовини у крові політика знайдено не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?