Андрій Шевченко може стати головним тренером збірної Польщі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Андрій Шевченко може стати головним тренером збірної Польщі

Андрій Шевченко може стати головним тренером збірної Польщі
Джерело:  online.ua

Колишній тренер збірної України, а також нещодавно звільнений з «Дженоа» Андрій Шевченко може очолити тренерський склад збірної Польщі. Ексфутболіст вже назвав суму зарплати.

Джерело: Sport.pl

Шевченко у переговорах зі збірною Польщі

Раніше ЗМІ писали, що Андрій Шевченко є фаворитом на очолення збірної Польщі.

Пізніше стало відомо, що Адам Навалка стане новим тренером польської збірної. Але після засідання правління Польського футбольного союзу у середу, знову виникла плутанина.

Польський футбольний союз оприлюднив спеціальну заяву, в якій повідомляє, що заради вільного вибору представники профспілок мають мовчати до моменту прийняття остаточного рішення.

"Przegląd Sportowy", у свою чергу, писав, що не Навалка є фаворитом взяти команду, а українець Андрій Шевченко, що викликало чергову лавину спекуляцій. Навалка був би лише резервним.

Зважаючи на таку величезну інформаційну плутанину, видання запитали джерела, тобто оточення Андрія Шевченка. Відповідь однозначна.

Якщо Польська футбольна асоціація запропонує зарплату 3 мільйони євро на рік, Андрій може сісти за переговори, - заявили в оточенні Шевченка.

Це, звісно, означає, що навіть за значної волі поляків сценарій залучення Шевченка до збірної Польщі неможливо реалізувати. Усе тому, що попередній рекордсмен за заробітком у збірній Польщі Пауло Соуза заробляв утричі менше – близько 850 тис. євро на рік.

На запитання, чи погодиться Шевченко на зарплату в 1 млн євро на рік, яка вже могла б бути в межах досяжності Польського футбольного союзу, відповідь була не менш красномовною – ні.

Підводячи підсумок – Андрій Шевченко не може бути фаворитом на тренерство збірної Польщі, тому що Польський футбольний союз просто не може собі дозволити, а фінансові розбіжності між очікуваннями українця та можливостями польського футбольного союзу величезні.

Шевченко вперше звернувся до Дженоа після гучного звільнення

Український тренер звернувся до своїх колишніх підопічних та вболівальників. Він звернув увагу на те, що йому не соромно подивитися на себе у дзеркало.

За два місяці ми зробили все, що могли. Головне, щоб не було соромно дивитись у дзеркало. Я знаю, що можу це робити, – наголосив Андрій Шевченко.

Окрім того, колишній футболіст зазначив, що поки він молодий тренер. Проте спортсмен встигнув багато чого досягнути у футболі, а за свою кар’єру побачив багато стадіонів у різних куточках світу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?