Головний тренер Реала оцінив гру українського голкіпера Луніна
Категорія
Спорт
Дата публікації

Головний тренер Реала оцінив гру українського голкіпера Луніна

Головний тренер Реала оцінив гру українського голкіпера Луніна
Джерело:  online.ua

Тренер іспанського ФК із Мадрида "Реал" зазначив, що український воротар Андрій Лунін непогано відзначився у матчі 1/16 фіналу Кубка Іспанії проти "Алькояно".

Джерело:  Marca

Матч завершився з рахунком 3:1, і Карло Анчелотті назвав поведінку Луніна на полі надійною, хоч і не обмежився від деяких незначних зауважень:

Лунін дуже неопгано зіграв на лінії. Час від часу він припускався деяких помилок у грі ногами, та мені подобається голкіпер, який надійно діє на лінії воріт. А гру ногами ми можемо виправити. Звичайно, Андрій може отримати ще кращий рівень, якщо матиме більше ігрової практики. Я не говорив, що в Кубку Іспанії гратиме лише Лунін, але й не сказав, що всі ігри в Ла Лізі – власність Куртуа, – заявив Анчелотті.

Лунін вперше за цей сезон вийшов на поле в основному складі "Реала". Це був матч 1/16 фіналу Кубка Іспанії. Українець допоміг своїй новій команді перемогти "Алькояно"  з доволі промовистим результатом 3:1.

Лунін увійшов у п'ятірку найбільш юних воротарів за всю історію чемпіонатів 

Народився в Краснограді на Харківщині, воротар іспанського клубу «Реал Мадрид» і національної збірної України.

16 жовтня 2016 року дебютував у Прем'єр-лізі, вийшовши у стартовому складі у виїзній грі проти львівських «Карпат», у якій пропустив 1 м'яч на 29-й хвилині. Таким чином, Лунін у віці 17 років і 247 днів увійшов у п'ятірку найбільш юних воротарів за всю історію чемпіонатів України.

З 2014 по 2015 рік грав у складі юнацької збірної України U-16. З 2015 року виступав за юнацьку збірну U-17. 2017 року дебютував в іграх за юнацьку (U-19) збірну України, а також у складі молодіжної збірної України.

У травні-червні 2019 році Лунін зіграв у складі збірної України U-20 на чемпіонаті світу, де українці стали переможцями турніру, а Андрій був визнаний найкращим голкіпером чемпіонату.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?